Over Preserve it

Bij Preserve It begrijpen we hoe belangrijk het is om voedsel op een veilige en duurzame manier te bewaren. Daarom bieden wij een unieke service waarbij mensen hun voedsel kunnen aanleveren en wij dit voor hen vriesdrogen, zodat het jarenlang houdbaar blijft.

Naast Preserve It hebben we ook een aparte onderneming genaamd Milksy Babyfood, waar we moedermelk vriesdrogen. We begrijpen dat moedermelk een kostbaar goed is en dat ouders alleen het beste willen voor hun baby’s. Daarom hebben we Milksy Babyfood opgericht, waar we moedermelk op een veilige en effectieve manier vriesdrogen, zodat het zijn voedingswaarde behoudt en langdurig kan worden bewaard.

Bij Preserve It staat de klant centraal. We begrijpen dat elk individu unieke behoeften en wensen heeft als het gaat om voedselbehoud. Daarom zijn we altijd bereikbaar om aan speciale verzoeken te voldoen en je te helpen bij het langdurig bewaren van je voedsel. Of het nu gaat om groenten, fruit, vlees, zuivelproducten of zelfs complete maaltijden, bijna elk voedsel kan worden vriesgedroogd.

“Freshness that lasts”

We nodigen je uit om contact met ons op te nemen en meer te weten te komen over onze diensten. Samen kunnen we ervoor zorgen dat je voedsel op een veilige en duurzame manier wordt bewaard, zodat je er nog jarenlang van kunt genieten. Bij Preserve It streven we ernaar om je voedselbehoudbehoeften te vervullen en je te voorzien van hoogwaardige vriesdroogproducten.

Onze missie

Bij Preserve It streven we naar een toekomst waarin mensen de volledige vrijheid hebben om te bepalen wanneer ze van hun voedsel willen genieten, zonder beperkt te worden door houdbaarheidsdatums. Onze missie is gebaseerd op het volgende:

  1. Onafhankelijkheid van houdbaarheidsdatums: We willen mensen de controle teruggeven over hun voedselvoorziening, waardoor ze niet langer gebonden zijn aan strikte houdbaarheidsdatums.
  2. Langdurige houdbaarheid: Onze doelstelling is om hoogwaardige vriesgedroogde producten te leveren, zodat voedsel langdurig houdbaar blijft zonder verlies van kwaliteit, smaak of voedingswaarde.
  3. Gemak en vrijheid: Preserve It streeft ernaar om gemak en vrijheid te bieden aan mensen met diverse levensstijlen – of je nu een avonturier, thuischef of gezondheidsbewuste consument bent.

Met Preserve It willen we een verandering teweegbrengen in de manier waarop mensen naar voedselopslag kijken in Nederland, waardoor ze de vrijheid hebben om te genieten van hun favoriete gerechten wanneer het hen uitkomt. Ontdek de kracht van langdurig behoud met Preserve It!